vrijdag, januari 23, 2009

Farid Azarkan, voorzitter SMN: 0.1% in de fout

Je leest dat de Amsterdamse studentenvereniging Al Furqan Okay Pala van Hizb ut-Tahrir (in sommige landen verboden wegens extremisme) heeft uitgenodigd voor een lezing over het Kalifaat als oplossing voor het Gaza-vraagstuk. Islam biedt de oplossing. Tijdens de bijeenkomst mannen en vrouwen gescheiden.
Op de valreep besluit de UvA toch maar geen onderdak te bieden.

Op dezelfde dag lees je, dat op de islamitische universiteit te Rotterdam de Amerikaanse haatprediker Khalid Yasin zijn zegje zal komen doen. Hij meent onder meer dat de VS het aidsvirus in Afrika hebben verspreid.

Op foto’s in de krant zie je wel erg veel hoofddoekjes meelopen in marsen tegen Israël.

Je leest dat stadsdeelvoorzitter Marcouch zich verheugt over de samenvoeging van stadsdelen, omdat dan “een bloeiende moslimgemeenschap met voldoende sociaal kapitaal ontstaat. De moslimminderheid wordt dan een pluspunt.”.
Marcouch heeft moslimbroeder Yusuf al-Qaradawi als geestelijk raadsman. Een tamelijk onfris type dat zelfmoordaanslagen goedkeurt.

Een Rotterdamse opbouwwerker laat via zijn tolk weten dat Marokkaanse jongeren met Palestijnen sympathiseren, omdat ook zij hun eigen wijk als bezet gebied ervaren.

Laten we eindigen met een gedicht van Nec-mettin Erbakan. In 1999 voorgedragen door zijn leerling, de huidige president van Turkije Recep Tayyip Erdogan.

‘Minaretten zijn onze bajonetten, de koepels helmen, de moskeeën onze kazernes en de gelovigen soldaten.’



Goed, dat er mensen zijn die zeggen dat het slechts om kleine aantallen gaat en dat van islamisering geen sprake is.


p.s.: Het zou me niets verbazen als straks de Auschwitz-herdenking wordt verboden, omdat dat maar voor maatschappelijke onrust zorgt. Herdenken doe je toch het hele jaar? En waarom alleen joden? Waarom niet Treblinka? En moeten we het verleden niet eens laten rusten? Kan het niet eens in een andere stad?


rkh, 16-01-2009

1 opmerking:

Anoniem zei

Het zijn inderdaad engerds en griezels. Maar ja wat moet je als je ze niet het land kunt uitjagen ?
PJ te N