dinsdag, mei 09, 2017

Viermaal Duitsland

Merkel verkondigde in september 2016 ex cathedra: "Deutschland wird Deutschland bleiben, mit allem was uns lieb und teuer ist". Dat is een aperte leugen. Ze houdt het volk dus voor dom en dat moet ze niet doen.

De AfD heeft veel last van de Antifa. Bij mijn weten heeft Gauck in zijn hoedanigheid van bondspresident daar nooit iets over en van gezegd. De zittende klasse van politici vinden het kennelijk wel goed. Het komt ze wel goed uit zo’n militante afdeling van links.

Franco A. is een Duitse legerofficier die het onlangs tot Syrische asielzoeker heeft geschopt. Hij spreekt geen Arabisch, maar wel Frans. Deze extreemrechtse Franco is als asielzoeker erkend en kreeg van staatswege onderdak en geld. Overdag was hij gewoon in de kazerne.
Mijn vraag is, waarom de media niet undercover zijn gegaan om mogelijke misstanden bij de immigratiediensten te onderzoeken. De media hebben hun taak verzaakt, bevangen als ze waren door de welkomstcultuur

De SPD’er Sigmar Gabriel waarschuwde een week geleden op een partijdag in Hamelen (!) voor Le Pen als rattenvanger. Dat lijkt mij ten eerste geen taal voor een minister van buitenlandse zaken. En het is ook ontzettend dom en diffamerend, omdat hij haar kiezers weg zet als ratten. Of scherper gezegd: álle Franse kiezers zijn voor hem ratten. Want een rattenvanger heeft de taak ratten te vangen en ook die hij niet vangt blijven ratten. Aan deze consequentie heeft de zoon van een overtuigd nazi kennelijk niet gedacht.
De uitspraak gaat ook in tegen de regel om leiding van achterban te onderscheiden.

rkh, 08-05-2017


Geen opmerkingen: